Sportovní vybavení a potřeby

Stan Pinguin Horizon khaki

Tento nejprodávanější produkt Stan Pinguin Horizon od značky s dlouholetou historií Pinguin jednoduše můžete získat zrovna dneska napořád výhodně! Právě nyní za bezkonkurenční cenu 4 690 Kč.
Stan Pinguin Horizon
Ověřit dostupnost
Značka: Pinguin
4 690

Stan Pinguin Horizon khaki Prostorný stan s velkou variabilitou vchodů a rozměrnou předsíní zachovává výhodu malých stanů – snadnou a rychlou stavbu.

Tropiko je vyrobeno z Polyesteru s polyuretanovým zátěrem, který mu dodává vodní sloupec o výšce 4 000mm. Švy jsou proti protékání podlepeny nahřívací páskou.

Podlážka je vyrobena z vrstveného Polyetylenu s Rip-Stop úpravou.

Pruty se skládají z laminátových segmentů o průměru 8,5mm.

Technické parametry

Hmotnost: 4.9 kg
Rozměry po sbalení: ⌀24 x 47 cm
Počet osob: 2 – 3
Počet vchodů: 2
Konstrukce: Kopule
Počet větracích otvorů: 2
Počet prutů / bodů křížení: 3 / 1
Lze postavit bez ložnice: Ne
Výška stanu (ložnice): 135 (130) cm
Silikonizováno: Ne
Podlepené švy: Ano
Počet kolíků: 19
Kategorie: Trekking

Materiál

Materiál prutů: Laminát
Průměr prutů: 8.5 mm
Materiál tropiko: Polyester, PU zátěr 4 000mm H2O
Materiál podlážka: Vrstvený Polyetylen Rip-Stop

Stan je dvouplášťový a skládá se z vnitřního stanu a z vnějšího pláště – tropika. Vnitřní stan má půdorys tvaru obdélníku s vchodem na jeho delší straně. Vnější stan má velkou předsíň, do které se dá vcházet dvěma různými vchody a která je vhodná např. k uložení zavazadel, vaření atd.

Větrání
Je umístěno ve vrcholu kopule tropika. Stříšky větracích okének jsou tvarované tak, aby nebyly sklápěné větrem, v případě nutnosti je možno uzavřít suchými zipy. Tím je zabráněno zatékání i při dešti se silným větrem.

Stavba stanu
Vnitřní stan zavěsíme háčky na konstrukci z překřížených prutů, jejichž konce zasuneme do kovových dutých nýtů v rozích podlahy. Tropiko přetáhneme přes konstrukci a zasuneme prut napínající předsíňku do děrovaného rukávu, zasuneme do kovových dutých nýtů a napneme do oblouku. Pak přichytíme suché zipy na spodní straně tropika k prutům. Sepneme plastové trojzubcové spony na spodním okraji tropika a tropiko vypneme. Stan ukotvíme kolíky a šňůrami. Stany » Střední stany (3-4 osoby) » Stan Pinguin Horizon khaki