Sportovní vybavení a potřeby

Trekkingové hole Leki SBLACK SERIES SLS XTG naturalcarbon-dark anthracite-clear 100-135 cm 65321291

Tento neodolatelný produkt Trekkingové hole Leki SBLACK SERIES SLS XTG od značky s tradicí a dobrou pověstí Leki najdete zrovna za super cenu. Pouze nyní za 3 570 Kč.
Trekkingové hole Leki SBLACK SERIES SLS XTG
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
3 570

Trekkingové hole Leki SBLACK SERIES SLS XTG naturalcarbon-dark anthracite-clear 100-135 cm 65321291 S novými holemi Black Series SLS XTG teď budete na horách ještě rychlejší! Protože s hmotností pouhých 185 g jsou to nejlehčí hole v trekingové kolekci a jsou vyrobeny ze 100% karbonu. Jsou vybaveny novou rukojetí Aergon Air. Nejnovější generace rukojetí speciálně upravených pro treking byla opět optimalizována co do pohodlí a ovládání a vylepšena ve všech detailech. Speciální technologie dutin umožňuje kombinovat lehkou konstrukci s velkými, opěrnými plochami, jež reagují na všechny ergonomické požadavky vaší ruky. Plně pogumovaný hřbet rukojeti Aergon Air nabízí maximální přilnavost a kontrolu při sestupu z kopců. Skloněný úhel pomáhá zápěstí, aby optimálně vedlo a pokládalo hůl a mimořádně přispívá k bezpečnosti na horách. Systém Super Lock umožňuje plynulé nastavování délky v rozmezí 110–135 cm. Ať už se rozhodnete pro treking, vícedenní túru po horských chatách nebo zdolání ferraty: s Black Series zvládnete cokoli!
AERGON AIRAergon Air v sobě spojuje lehkost a stabilitu. Její ergonomický tvar je zárukou maximálního pohodlí, kompletně pogumovaná úchopová hlava zase absolutní kontroly.LOCK SECURITY STRAP 4.0 (SKIN)Nastavitelné poutko s bezpečnostní pojistkou. Je ultralehké, velice prodyšné a nabízí maximální pohodlí při nošení.KARBON
Karbon PRC (Performance Racing Carbon) 1000
PRODLOUŽENÁ RUKOJEŤProdloužení rukojeti pro jednoduché uchopení v prudce svažitém terénu nebo na traverzách.
SUPERLOCK
Štíhlý vnitřní systém nastavení zaručuje maximální sílu upnutí. Díky 360° zajištění proti protočení zajišťuje také optimální stabilitu.
TALÍŘEK TRECKING 2.0
Kompaktní trekingový talířek. Chrání před zapadnutím do sněhu a bláta a lze ho snadno vyměnit rukou.
FLEX TRIP
Robustní hrot, který je zárukou bodově přesného nasazení hole a dokonalé stability v téměř každém terénu.

Trekingové hole » Trekking hole » Trekkingové hole Leki SBLACK SERIES SLS XTG naturalcarbon-dark anthracite-clear 100-135 cm 65321291