Sportovní vybavení a potřeby

Trekové hole Pinguin Ascent FL Cork Cobalt

Tento výjimečný výrobek Trekové hole Pinguin Ascent FL Cork od známého výrobce Pinguin seženete zrovna až neuvěřitelně levně! Teď v akci 1 071 Kč.
Trekové hole Pinguin Ascent FL
Ověřit dostupnost
Značka: Pinguin
1 071

Trekové hole Pinguin Ascent FL Cork Cobalt K většímu pohodlí a bezpečnosti při používání holí Pinguin Ascent FL Cork přispívají kromě rukojeti vyrobené z korkové směsi a plastu také polstrovaná nastavitelná poutka na zápěstí ruky.Jednotlivé segmenty těchto teleskopických holí jsou vyrobeny z velmi pevné slitiny hliníku 7075 a jsou barevně anodizovány. Tato povrchová úprava činí hliník mechanicky otěruvzdorným a má zvýšenou odolnost vůči povětrnostním vlivům.Hroty jsou vyrobeny z trvanlivého karbidu Wolframu a součástí balení holí jsou i gumové krytky hrotů eliminující vibrace a nežádoucí ruchy na tvrdých površích.K holím je dodáván pár trekových a pár sněhových talířků.
Parametry:

Materiál     Hliník 7075
Hmotnost     280 g
Průměry trubek     16 / 14 / 12 mm
Délka     63 – 135 cm
Rukojeť     Korek
Hrot     Karbid wolframu
Nastavitelné poutko     Ano
Typ zámku     Fast Lock
Antishock     Ne
Košíky     53 mm, 80 mm

PřizpůsobeníDélku holí je možné velmi snadno, rychle a bezpečně nastavit pomocí dvou zámků Fast Lock s duralovými páčkami na 63 až 135 cm. Snadnému nastavení přispívají i rysky na spodních segmentech holí.

Trekingové hole » Trekking hole » Trekové hole Pinguin Ascent FL Cork Cobalt