Sportovní vybavení a potřeby

Turistické hole Leki Mezza Speed naturalcarbon-fluorescent red-neonyellow 64927601

Tento akční a ve slevě produkt Turistické hole Leki Mezza Speed od značky s tradicí a dobrou pověstí Leki seženete u nás teď za outletovou cenu! Akční cena již od 2 449 Kč.
Turistické hole Leki Mezza Speed
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
2 449

Turistické hole Leki Mezza Speed naturalcarbon-fluorescent red-neonyellow 64927601 S talířkem Binding Basket spolehlivě zabírá na každém podkladu – páčení hrotu hole již patří minulosti. Dodává se v délkách od 105 cm do 145 cm.ZÁKLADNÍ INFORMACEStejně jako Mezza Race je i hůl Mezza Speed bez kompromisů vyladěna na rychlost. Rukojeť Soft Griff a široké a rychle nastavitelné poutko Biathlon Strap zajišťují perfektní přenos síly. Karbonový kompozitní materiál je velmi pevný. Hůl XS Contour s talířkem Binding Basket spolehlivě zabírá na každém podkladu – páčení hrotu hole již patří minulosti. Dodává se v délkách od 105 cm do 145 cm.NORDIC FRTRukojeť ve speciální konstrukci Zero-Slip proti vyklouznutí hole z ruky. Sestávající z dvoukompozitního materálu s přírodním korkem, toto madlo zaručuje nejlepší přenos síly.
BIATHLON STRAPPoutko, jehož délku lze snadno měnit díky integrovanému nastavovacímu klínku.60% KARBONOVÝ KOMPOZITVyniká hlavně svojí vysokou tuhostí při nízké hmotnosti.CONTOUR COMPACTTalřky určené do obzvláště strmého terénu, jež zajistí bezpečný záběr a oporu bez pákového efektu. Speciální konstrukce se svislými drážkami a rýhami. Vyznačují se hlavně extrémní lehkostí a stabilitou bez usazování a hromadění sněhu.CONTOUR TIPJedinečné hroty/košíčky pro použití hole na zledovatělém terénu Trekingové hole » Trekking hole » Turistické hole Leki Mezza Speed naturalcarbon-fluorescent red-neonyellow 64927601