Sportovní vybavení a potřeby

Univerzální litinový hrnec Camp Chef Deluxe Dutch Oven 30 cm s poklicí a zvedákem

Tento nejprodávanější produkt Univerzální litinový hrnec Camp Chef Deluxe Dutch Oven 30 cm od našeho předního výrobce Camp Chef jde sehnat zrovna dnes za neuvěřitelně výhodnou cenu! Nyní můžete mít za 3 040 Kč.
Univerzální litinový hrnec Camp Chef Deluxe Dutch Oven
Ověřit dostupnost
Značka: Camp Chef
3 040

Univerzální litinový hrnec Camp Chef Deluxe Dutch Oven 30 cm s poklicí a zvedákem Litinový hrnec Dutch Oven je věhlasný pro svoji schopnost připravit ta nejlahodnější jídla – od pomalého pečení masa po váš oblíbený ovocný koláč. Budete-li vařit v tomto 7-litrovém hrnci Deluxe Dutch Oven, vaše menu se rozšíří, neboť  litinová poklice poslouží rovněž jako plnohodnotná pánev. Obraťte víko a jednoduše usmažte vejce, slaninu nebo palačinky. Poté vraťte poklici na hrnec a nechte vařit brambory oblíbené brambory k dalšímu jídlu.
Nádobí je z výroby opatřeno speciální vrstvou 100% přírodních palmových olejů True Seasoned Finish, která zachovává typickou černou patinu a umožňuje jeho požití ihned po vybalení. Povrch usnadňuje čištění, chrání litinu proti korozi a brání připalování pokrmů. Tuto ochrannou vrstvu používanému nádobí dodá přírodní ochranný kondicionér na litinové nádobí Cast Iron Conditioner.
Provedení Deluxe

hlubší poklice
zvedák poklice.

Univerzální použití

na plotně nebo kuchyňském sporáku
na kamnech
v troubě
na otevřeném ohni přímo na uhlí
zavěšené na 3-nožce.

Parametry

průměr vnější: 32 cm
průměr vnitřní: 30,5 cm
max. vnější rozměry: pr. 36 cm x 21 cm (výška)
vnitřní výška hrnce: 11,4 cm
vnitřní výška poklice: 3,5 cm
objem hrnce: cca 5,77 L
objem poklice: cca 2 L
hmotnost: 8,4 kg.

Vaření » Kempingové nádobí » Univerzální litinový hrnec Camp Chef Deluxe Dutch Oven 30 cm s poklicí a zvedákem