Sportovní vybavení a potřeby

Rukavice Leki Progressive Tune S BOA® LT black 649817301

Tento neodolatelný kousek Rukavice Leki Progressive Tune S BOA® od společnosti se zárukou kvality Leki je k dispozici právě teď v nabídce skutečně výhodně. Momentálně v akci za 2 689 Kč.
Rukavice Leki Progressive Tune S BOA®
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
2 689

Rukavice Leki Progressive Tune S BOA® LT black 649817301 ZÁKLADNÍ INFORMACE
Lehčí verze rukavice Progressive Tune S Boa® MF Touch s přídomkem LT je vhodná pro teplejší dny na túře, kdy je na rukou třeba méně izolace. Díky patentovanému rychloupínacímu systému Boa® se u této rukavice dosahuje plynule perfektně nastavitelného padnoucího tvaru, což má za následek lepší ovládání hole. Systém Trigger S pomáhá minimalizovat riziko zranění při pádu. Z vodotěsného materiálu Softshell s dlaní opatřenou silikonem.TRIGGER SHARK BOA®Patentovaný rychloupínací systém s individuálním nastavením a otevřením v několika sekundách. Letmé otočení kolečkem BOA umožní rukavici přilehnout k ruce ve stylu druhé kůže a zajišťuje optimalizovaný přenos síly do dlaně.SOFT-TEXNepromokavý. Odolný proti větru. Příjemně měkký. SOFT-TEX® zaručuje komfortní a příjemný pocit při nošení.
Parametry:

Typ rukavice: Pětiprsté rukavice;
Určení: Sjezdové lyžování;
Konstrukce: Boa®;Trigger S;
Řada: Freeski;Unisex;
Fit: Slim Fit;
Zateplení: Jarní (Spring);
Vlastnosti: BOA Systém;Flex Cuff;
Materiál: Neoprene (60% pryž, 40% polyester);Soft Knit (93% polyester, 7% elastan);Softshell 92 (92% polyester, 8% elastan);
Dlaň: Silicone Nash (60% nylon, 40% polyuretan);
Izolace: Superloft (100% polyester);
Membrána: SOFT-TEX® (100% polyuretan);
Podšívka: Micro Bemberg (100% polyester);

Rukavice » Lyžařské » Rukavice Leki Progressive Tune S BOA® LT black 649817301