Sportovní vybavení a potřeby

Trekking hole Leki Makalu FX Carbon black-orange-naturalcarbon 110-130 cm 65220621

Tento neodolatelný produkt Trekking hole Leki Makalu FX Carbon od spolehlivého výrobce Leki snadno můžete sehnat v aktuální nabídce za skvělou cenu! Zrovna teď v akci za 4 989 Kč.
Trekking hole Leki Makalu FX Carbon
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
4 989

Trekking hole Leki Makalu FX Carbon black-orange-naturalcarbon 110-130 cm 65220621 ZÁKLADNÍ INFORMACE
Makalu FX Carbon je Váš společník na cesty pro všechna horská dobrodružství. Je vybavený novou rukojetí Aergon Air. Nejnovější generace rukojetí speciálně upravených pro trekking byla opět optimalizována co do pohodlí a kontroly a detailně vylepšena po všech stránkách. Speciální technologie dutin umožňuje kombinovat lehkou konstrukci s velkými, opěrnými plochami, jež reagují na všechny ergonomické požadavky Vaší ruky. Plně pogumovaná hlava rukojeti Aergon Air nabízí maximální přilnavost a kontrolu při sestupu z kopců. Skloněný úhel pomáhá Vašemu zápěstí, aby optimálně vedlo a pokládalo hůl a mimořádně přispívá k bezpečnosti na horách. Prodloužení úchopu zajišťuje při stoupání do hor další varianty úchopu. Díky Lock Security Strap Skin 4.0 Vám poutko dokonale padne do ruky, a tak tomu dosáhnete optimální opory a tlaku. Prostřednictvím systému uzamykání Speed Lock 2 plus lze skládací hůl, kterou zcela tvoří uhlík, ve vteřině sestavit. Makalu FX Carbon je Váš spolehlivý partner do hor!AERGON AIRAergon Air v sobě spojuje lehkost a stabilitu. Její ergonomický tvar je zárukou maximálního pohodlí, kompletně pogumovaná úchopová hlava zase absolutní kontroly.LOCK SECURITY STRAP 4.0 (SKIN)Nastavitelné poutko s bezpečnostní pojistkou. Je ultralehké, velice prodyšné a nabízí maximální pohodlí při nošení.PRODLOUŽENÁ RUKOJEŤProdloužení rukojeti pro jednoduché uchopení v prudce svažitém terénu nebo na traverzách.
KARBONVyniká hlavně svojí vysokou tuhostí při nízké hmotnosti.EXTERNAL LOCKING DEVICE / ELDSystém ELD umožňuje rychlé rozložení a složení skládacích holí stiskem tlačítka. Speciální konstrukce v okolí uvolňovacího tlačítka zajišťuje větší míru stability.SPEED LOCK 2+Systém nastavení certifikovaný zkušebním ústavem TÜV Süd pracuje s vnější svorkou, která umožňuje jednoduchou změnu nastavení a nabízí maximální sílu upnutí.FLEX TIP SHORTRobustní hrot, který je zárukou bodově přesného nasazení hole a dokonalé stability v téměř každém terénu.TREKKING BASKET 2.0Kompaktní trekingový talířek. Chrání před zapadnutím do sněhu a bláta a lze ho snadno vyměnit rukou.SKLÁDACÍ TAŠKA NA HOLEPraktická, lehká taška k uložení skládacích holí
Parametry:

Konstrukce: External Locking Device / ELD;Skládací hole;Vario;
Grip: Aergon Air;
Grip – velikost: Prodloužená rukojeť (1K pěna);
Poutko (Strap): Lock Security Strap 4.0 (Skin);
Počet částí: 5
Průměr hole: 18|16|14|14|14 mm
Materiál hole: Karbon PRC (100%);
Tvar trubky: Válcový;
Aretační systém: Speed Lock 2+;
Talířky: Trekking 2.0;
Hroty: Flex Tip (Short);
Délka: 110 – 130 cm
Délka po složení: 40 cm
Hmotnost: 254 g

  Trekingové hole » Trekking hole » Trekking hole Leki Makalu FX Carbon black-orange-naturalcarbon 110-130 cm 65220621